Om Ajour

Ajour det intelligente kassesystemet

Ajour leverer kassesystemer til det danske og norske markedet. Vi har spesialisert oss mot restauration, kles-, detalj- og spesialbutikker med fokus på å kunne levere et optimaliserende POS-system.

Ajour sin historie går helt tilbake til 1994 hvor vi startet med kun èn ansatt og noen få kunder. Igjennom alle disse årene har vi utviklet oss en portefølje på over 3000 fornøyde kunder som stiger kontinuerlig. Vår visjon har vært på å utnytte innovasjon til å gi bedrifter muligheten til å bruke teknologi til å skape en effektiv virksomhet.

I august 2016 startet vi opp en avdeling i Oslo, med et formål om å etablere den samme visjonen på det norske markedet som det danske.

Vi har et godt utgangspunkt til dette da vi på forhånd opprettholder alle krav til den nye kasseloven og møter markedet med nytenkning og et optimaliserende produkt.

Hos Ajour bruker vi integrering til å gi forretningsdrivende muligheten til å bruke teknologi til å skape en effektiv virksomhet. Våre løsninger omfatter programvare, maskinvare med tilhørende integrasjonsmuligheter og rådgivning i form av systemvalg og -funksjonalitet.

Ledelse

Troels Lindeblad


Mathias Blicher


Rasmus Maibohm


Flemming Thomasen


Utvalg av driftsmedarbeidere

Adam Fjellum


Christian_big

Christian Moen


Kristian Hokland


Christian Larsen


Jonas Bjaarnø


Benjamin Balslev


Oliver Justiniano


Hans Hvidbjerg


Hjalte Mac Dalland


Susanne Bjerre


Jaroslav Taflev


Mikkel Holmbach


ajour_system

La oss vise hvordan Ajour kan hjelpe deres virksomhet

La en av våre spesialister gi deg en personlig demo.

Vi hjelper deg med å velge den beste løsningen.

Lokasjoner

OSLO
Strandveien 33
1366 Lysaker
KØBENHAVN
Ørestads Boulevard 67
2300 København S
RANDERS
Tronholmen 5
8960 Randers SØ